lina rašė:
sveiki,noriu nustapyti savo asmenybes tipa.pagal testa esu dreizere,bet kazkodel man iskilo klausimu.noreciau kad atsilieptu dreizeriai arba tie kurie juos gerai pazysta.labai domina tie ju doroviniai principai kaip jie juos suvokia?nes mano asmeniskai truputeli skirias nors as ir dreizere,ir aisku jeigu dreizere is tikruju???
aciu
Labas,turiu sese dreizere, taipat keleta bendradarbiu dreizeriu,pazystu siuos zmones neblogai.Moralines normos pas kiekviena vis kitokios,gan budinga sakyciau,kazkiek primesti savo moralines normas aplinkiniam ,ypac artimiesiem.Megsta parodyti zmogui jo klaidas,nederama elgesi,arba pavyzdziais arba tiesiai i akis.
Kaip jie juos suvokia ko gero per drasu man butu spresti,bet

pas juos bazine.Visas gyvenimas sukasi apie tai,zmoniu poelgiu vertinimus tiesiog pajunta,nereikia apie tai specialiai galvoti,doroves sargas toks butu galima sakyt
Kelios bendros savybes susijusios su moralinem normom.Dreiziariai gali vos ne nuolat pyktis su artimaisiais ir tuo paciu vistiek buti isitikine,kad santykiai geri,matyt pajaucia kas santykiam gali pakenkti,o kas ne.Kaip jie patys sako as nekreipiu i tai demesio
Istikymybe,pastovumas,artimuju saugojimas,namuose neitiketina svara ir tvarka.
na trumpai tiek,tikiuos padejau