Globas A rašė:
Kodėl ne?
Gal pasirodysiu visiškas socionikos d*****s, bet vis bandau jai Robespjerės tipą nustatyt. Nesakyčiau, kad labai stengiuosi tipuodamas, bet...
Ekonomistui tai tikamas tipas.
Ir jos karate stilius, panašu, yra visai ne kontaktinis.
Argumentai:
- loginė intuicija - nesunkiai įsisavina teorinę ekonomiką, perleidžia daug informacijos iš visų pasaulio rinkų modelių ir t.t. Žodžiu, susidėlioja gerą teoriją. Beje, iš jos sklinda tas teorinis dominavimas, su jau solidžia komisarės patirtim, bet ji nevaldė savo verslo, ne politikuoja - gal vengia

.
Jos

iš dalies sustiprinta sėkmingos socializacijos metu + krepšinis, nekontaktinis karatė.
Išduoda nuoširdų altruizmą, norą nuoširdžiai dirbti Lietuvai. Manau, savo ateitį užsitikrinę Robikai tai tikrai gali, sprendžiu pagal save. Nepakantumas neteisybei, labai stipriai reiškiasi.
Manyčiau, jai trūksta tvirtumo, daug ką, ką ji planuoja, bus sunkiau įgyvendint nei atrodė. Bet ji protinga, vis vien, nemažai turėtų padaryt, nors ir mažiau, nei planuoja.
Turėtų išnaudot savo stipriąsias savybes, susidirbt su Kubiliaus vyriausybe, rast bendrą kalbą. Turėtų labai stengtis sutvarkyti ekonomikos mechanizmus, vienoj kitoj vietoj, kur galima, "taip, kaip turi būti",

žodžiu. gal kai kas ir pavyks, jei iš pradžių pastatys, pakreips ministrus tinkamai.
Štirlicas man atrodo visiškai mažai tikėtinas. Kur jau, Štirlis turėtų tiek lankstumo. Pažiūrėkit, kaip ji sklandžiai, aptakiai į klausimus atsakinėja. Pila logiškus atsakymus kaip iš kibiro. Štirlis taip negalėtų. Palyginkit, su Pruns*iene.
Šypsena primena Robikės - kaip mažo vaiko kartais būna.
Iš kitų tipų, dar Dreizerę bandžiau pritaikyt. Lyg irgi panaši veido išraiška būna, kartais akyse

galima pamatyt. Čia, nepykit, aš negaliu išvengti savo robikiško "vizualinio" tipavimo, kuris, natūralu, ne visada pasitvirtina. Dreizeriai irgi puikiai prieš auditoriją kalba. Bet tas jos tikrai nuoširdžiai atrodantis noras padėti šaliai man atrodo Robiškai.
Ji įvardija socdemų "karingą neraštingumą" - labai Robikiška pozicija, pabrėžia karingą, "nepalankią"

ir šiaip, Kirki*ui į skaudžias funkcijas - neraštingumas. Tupas, žodžiu. Jis napas, pagal mane.
Daugiau dabar neatsimenu.