Pelene rašė:
Man pačiai atrodo, kad aš matau, gal jaučiu formas, jų visumą, bet tik tada, kai žiūriu (dedu tam pastangas), kitu atveju nepasisitebi, jei "nešaukia" iš konteksto. Jei kažką darau, kur reikia formų, spalvų derinių, tikrai galiu pernelyg įsivažiuoti į smulkmenas. O darbo rezultatą tarsi matau, bet nesu užtikrinta. Jei jaučiasi kažkas "ne to" ir tai pasako kitas, vadinasi taip ir yra. Jei man jaučiasi, kad viskas gerai ir taip pat patvirtina kitas, vadinasi tikrai gerai. Žinoma pastabas ir kritiką priimu iš man autoritetingų (mano manymu ten nusimanančių) asmenų. Daugelyje atvejų mano darbo rezultato įvertinimas (kas link betkatros sensorikos) yra reakcija (emociniai virpesiai).
Taigi žiūriu, kad aš aprašiau ne ką kitą, kaip

. Spalvos ir formos tai baltoji sensorika. Čia

kaip ir nei prie ko. Todėl nieko skaudaus ir pernelyg jautraus čia nejaučiu, tik tiesiog reikia įvertinimo.
Tai turbūt kažkas panašaus ir Robikui būtų
Tiesa, jei dar apie vyrus kalbant. Aš žinau, kuris vyras labai gražus ir kuris labai negražus, sunkiausia apibūdinti tuos nepapuolančius į kraštutinius varijantus, lieka vidutininio, normalaus grožio. Na čia plati tema jei jau gilintis

. Gal visai įdomu būtų panagrinėti, koks tipas į kokį grožį kreipia pirmą dėmesį, kas kam aktualiausia. Kur norom nenorom užkliūva žvilgsnis..