Narys rašė:
Nu ką mano? O ką gali manyti dualas? Mano tėvo nuomonė apie mano EII draugę: labai protinga mergaitė matos, graži, labai gražiai rengias, labai tvarkinga, šauni. Viskas vietoj normaliai ... (Štirlicui nepatinka tie visi emocionalūs dalykai, kurie siejasi su Beta kvadros vertybėmis).
labas,visiskai sutinku,ka tu parasei apie savo teti.ne as pati esu bendravusi su stirliciais jie labai dalykiski ir jiems reiksti jausmus manau sunku.na nebent gyvena su enociniu tada jie keicias juos susildo ir jie tampa minkstesni.pavyzdys is gyvenimo.stirlicas vyras o zmona heksliuke.skambina stirlicas.labas ar duonos namuose turim?ar dar ka nors nupirkti nes as parduotuvej.ta viska jam susako ko namuose dar reiketu.bet baigus pokalbi mums savo kolegems sako,kad nors karta pasakytu labas saulyte kaip pasiilgau,kaip tu?jokiu emociju:)ir visada taip ar ko truksta ka nupirkti?
ji visada mums guosdavos kad jai truksta svelnumo,o as skau jis stirlicas ir ko tu nori?o kita bendradarbe pati buvo stirlice bet gyveno su hugo tipo vyru,va sita buvo kitokia nes hugo dejo visas pastangas rode jai demesi ji yra visai siltas zmogus ir pati pripaztsta kad tokia tapo tik deka savo vyro nes jis begalo ja myli
taip kad stirlicas gali buti ir netoks jau kietakaktis ziurink kas yra jo antroji pusele